Produkter_iStock-599901846.jpg

Analysverktyg

Reveal utvecklar webbaserade, interaktiva verktyg för att analysera data. Våra program presenterar relevant information på ett effektivt sätt och brukar av våra kunder beskrivas som enkla och arbetsbesparande.

Tjänster_Reports_iStock-466073359.jpg

Rapporter

Vi sammanställer dagsfärsk statistik i kundanpassade rapporter och ser till att rätt person nås av rätt information vid rätt tillfälle. Våra rapporter är ett populärt komplement till våra analysverktyg.

Tjänster_Analyser_iStock-527536982.jpg

Analyser

Vi gör analyser av läkemedelsstatistik där vi drar nytta av vår spetskompetens inom big data och hälso- och sjukvård. I nära dialog med kunden tar vi fram skräddarsydda underlag som gör det enklare att fatta informerade beslut.

Kundanpassad-1-e1485510239458.png

Exporter

I våra exporter anpassas rådata för att enkelt kunna laddas in i våra kunders IT-system och ge tillgång till dagsfärsk information. Filerna är ofta stora och överföring sker via SFTP.

Support-1.png

Kundsupport

Vår kundsupport hjälper våra kunder att använda våra produkter på ett så effektivt sätt som möjligt. Tack vare snabb och kunnig service har tjänsten blivit mycket populär.

Utbildning-e1485509516511.png

Utbildning

Reveal erbjuder utbildningar på plats och på webben med tips om hur man bäst använder våra produkter och analyserar läkemedelsstatistik. För våra kunder är det ett populärt sätt att höja kunskapsnivån och se till att våra tjänster verkligen når ut till alla berörda.