Om Reveal

Med erfarenhet av Life Science, dataanalys och IT tar vi fram statistik som hjälper företag och organisationer att fatta datadrivna beslut. Kunder brukar ge oss beröm för vår unika kompetens, vårt kundbemötande och vårt starka fokus på utveckling.

Tjänster

Reveal tar fram statistik som gör det lättare för organisationer och företag att fatta datadrivna beslut. Våra mest populära tjänster är våra webbaserade, interaktiva analysprogram och våra skräddarsydda datarapporter via e-post. Som komplement till dessa har vi också en förstklassig kundsupport och utbildning.

Produkter

Reveal utvecklar webbaserade, interaktiva verktyg för att analysera data. Våra program presenterar relevant information på ett effektivt sätt och brukar av våra kunder beskrivas som enkla och arbetsbesparande.

Läkemedelsstatistik

Reveals tjänster för analyser av läkemedelsanvändning hjälper aktörer inom hälso- och sjukvården att effektivisera sina verksamheter och bli mer konkurrenskraftiga. I nära dialog med kunden levererar vi väluppdaterad och detaljerad statistik.